Rabu, 1 April 2020

[Video] Hasil Test Plot Labu Air



Lihat video diatas hasil semburan EziGrow pada labu air.
Video diambil di Hulu Dong Raub Pahang.
Yang pernah cuba pasti tahu perbezaan hasil kalau sembur baja EziGrow.

Baja foliar disembur pada batang dan daun
dan disembur pada waktu pagi atau petang.


Untuk Peluang Menjadi Pengguna Berdaftar
atau
Menjadi Dealer Baja EziGrow yang sah

Hubungi Terus Pengedar Terdekat

Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036
Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036
Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036

Isnin, 30 Mac 2020

Berat Durian Belanda Lebih 3 KG


ezigrow dan durian belanda
Pengguna EziGrow dengan Hasil Durian Belanda


group whatsapp ezigrow
Group Whatsapp Pengguna EziGrow Berdaftar

Bagi penggiat tanaman yang jarang diusahakan.
kualiti baja perlu ditingkatkan untuk mendapatkan hasil yang baik.
Baja EziGrow adalah baja vitamin yang diperlukan untuk setiap tanaman.
Jika pokok durian belanda disembur dengan betul dan istiqamah, 
pasti hasil lebih lumayan.

Untuk peladang dan pekebun
saya sarankan untuk register.

Antara Kelebihan Register:
-harga lebih RENDAH
-terjamin ORIGINAL
-penghantaran direct dari HQ
-FREE delivery jika beli lebih
-BONUS syarikat
-tambah PENDAPATAN


Untuk Peluang Menjadi Pengguna Berdaftar
atau
Menjadi Dealer Baja EziGrow yang sah

Hubungi Terus Pengedar Terdekat

Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036
Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036
Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036

Rabu, 5 Februari 2020

Pucuk Bunga Orkid Tumbuh Baru


Credit to Academy 369 Malaysia

Pucuk Orkid baru  mudah tumbuh.

kebanyakan testimonial ezigrow pada pokok bunga akan jadi macam ni.
pucuk baru tumbuh
bunga baru tumbuh
malah bunga baru  lebih cantik dari sebelum ni.

kalau tak percaya boleh try test Baja Foliar EziGrow 1 Liter (botol kecil).
semua jenis pokok boleh sembur.


Baja foliar disembur pada batang dan daun
dan disembur pada waktu pagi atau petang.

Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036


Isnin, 3 Februari 2020

Pengedar Baja EziGrow Ajil Terrengganu




Lot 7081 Tingkat Bawah, 
Batu 18 bukit Perpat, Ajil
21800 hulu Terengganu, 
Terengganu




Pengedar terbaru Baja EziGrow 
area Ajil Terengganu

Kedai  ni bukan sahaja jual Baja Foliar EziGrow
malah produk2 pertanian yang lain.

khidmat nasihat juga disediakan 
bagi yang berminat nak jadi pengedar bersama Puan Ain.

boleh search "ezigrow ajil"dekat  google map phone anda.

atau hubungi terus Puan Ain

Puan Ain 010-938 1466
Puan Ain 010-938 1466
Puan Ain 010-938 1466


Baja foliar disembur pada batang dan daun
dan disembur pada waktu pagi atau petang.

Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036


Selasa, 24 September 2019

Buah Anggur Subur Dengan EziGrow

Bagi peminat anggur
gambar2 di bawah
pasti menarik perhatian

Dengan semburan baja ezigrow
pokok anggur berbuah
pokok anggur lebih subur
penanam anggur pun lebih excited
bila pokok kesayangan berbuah dengan lebih banyak

Jangan jadikan baja foliar ezigrow sebagai rahsia
jadikan sebagai perkongsian yang bermanfaat pada orang lain.

yang berminat nak berkongsi baja ezigrow 
boleh hubungi saya untuk peluang tambah pendapatan keluarga.

Tak perlu tunggu testimonial sendiri.
hari ni beli pakai sendiri
hari ni juga promosi ezigrow dekat orang lain.





Baja foliar disembur pada batang dan daun
dan disembur pada waktu pagi atau petang.

Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036
Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036
Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036


Selasa, 12 Mac 2019

40 Ekar Sayur Guna EziGrow, Alternatif Kurangkan KOS BAJA

Penghantaran Pertama
Pengusaha Ladang Sayur 40 Ekar beli 3 botol.
ikut kiraan untuk tanaman jenis sayur
yang disembur seminggu sekali
memerlukan 8 botol baja ezigrow sebulan

sempat bergambar dengan hasil sayur.
memang segar bugar
kata pengusaha ni, kos baja butir dapat dikurangkan
dengan teknik ezigrow
katanya baja ezigrow ni lebih murah dari baja butir.
dan hasil meningkat setelah guna ezigrow.

Pengusaha ni pernah masuk surat khabar
2 dari kanan adalah pengusaha ladang tersebut

luas memang luas dan terbahagi kepada 3 tempat
yang ni plot yang pertama

yang ni plot yang kedua

yang ni plot yang ketiga

mesin sembur air baja atau power sprayer berkapasiti 140L digunakan
untuk menyembur baja ezigrow untuk tanaman sayur seluar 40 ekar
nasib baik bos baik 

tapak semaian sayuran

antara jenis tanaman sayuran yang disembur dengan baja ezigrow

untuk memudahkan urusan
beliau order terus 8 botol
yer la sebulan 8 botol baja ezigrow kalau ikut kiraan
untuk peladang dan pekebun
memang ada harga istimewa
sebab baja ezigrow akan digunakan berulang2

Yang berminat untuk jadi usahawan baja ezigrow
jangan tunggu
sampaikan sahaja kebaikan baja ezigrow
pasti ramai peladang dan pekebun tersenyum 
setelah melihat hasil naik berganda-ganda.

Baja foliar disembur pada batang dan daun
dan disembur pada waktu pagi atau petang.

Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036


Rabu, 13 Februari 2019

Belum Cuba Belum Ada Testimonial Tapi Mahu Jadi Pengedar EziGrow



Belum cuba
Belum ada testimonial sendiri
Tapi mahu cuba sebab ada kebun 
Tapi mahu jual juga 
Terus ambil 1 kotak.

En safuan Pengurus Rumah Anak Yatim
dari Chenderong Balai
dah dengar macam2 cerita tentang kehebatan EziGrow.

Barang yang baik walaupun kita takda kebun atau pokok bunga.
Masih boleh sampaikan kebaikan baja EziGrow

Tak perlu tunggu kebun kita menjadi dulu 
baru nak berkongsi rahsia.
Yang penting perkongsian jujur.

Testimonial dah banyak
Hanya perlu sembur dan lihat beza

Mari Bantu petani sekitar Chenderong Balai utk dapatkan baja foliar EziGrow 

Yang nak berniaga dan beli banyak
Boleh hubungi en safuan utk dapatkan harga dealer

Kawasan Chenderong Balai Perak
Hubungi 

En safuan 0136420015
En safuan 0136420015



Baja foliar disembur pada batang dan daun
dan disembur pada waktu pagi atau petang.

Hotline Baja Foliar EziGrow 019-4551036